söndag 28 juli 2013

Det ljugs om Nordkorea

Aftonbladet ljuger om Nordkorea igen. Om man upprepar en lögn tillräckligt många gånger bla bla... I vissa fall tycker väl jag att upprepandet borde få motsatt effekt. Om man säger att krigshotet och kärnhotet mot DFRK är överdrivet och upprepar detta om och om igen samtidigt som det ena kriget efter det andra startas runtom i världen av "demokratins fanbärare" och samtidigt som resultatet av NATOs smutsiga bomber visar sig med all önskvärd tydlighet i bl.a. Irak och Afghanistan idag. Då måste väl en normalt tänkande människa inse att de ljuger oss rakt upp i ansiktet. Jag kan länka bilder på detta resultat men jag orkar inte titta på det. Googla själva.

Libyen anfölls och krossades efter att man hade rustat ner. Ni kan ju räkna ut vad som skulle hända om DFRK skulle rusta ner. DFRKs största problem idag är det ständiga hotet från USA och de folkrättsvidriga ekonomiska sanktionerna de utsätts för. DFRK och USA befinner sig i krig mot varandra sen 60 år tillbaka därför att USA vägrar att skriva under ett fredsavtal. Något som DFRK har vädjat om, om och om igen i 60 år. Det är alltså inte Nordkorea som är de obstinata här.

Vad "invasionskriget mot Sydkorea", som Aftonbladet uttrycker sig, anbelangar så läs denna artikel så kan ni själva bedöma vem som invaderade vem. Det slutade mycket riktigt med vapenvila. Alltså inte med fred. Det lär ha funnits en (1) hel byggnad i hela Nordkorea. Även Sydkorea bombades i princip till stenåldern av USAs bombplan. 1970 var Nordkorea helt uppbyggt trots sanktioner och ständiga hot. Sydkorea såg då fortfarande ut som en bombkrater och började inte byggas upp förrän USA bestämde sig för att lägga pengar på det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar