söndag 25 augusti 2013

"När ska världen ingripa"

"Politisk reporter" i TV4 hycklar medlidande samtidigt som han propagerar för utländsk inblandning. "Vi ska inte tro att Syrien kan lösa detta internt" säger han. USA och Västeuropa kallas återigen för "världen" som måste ingripa. Alltså västvärldens överhöghet och rätt att ta alla dumma länder i öronen. Jämför med Nazityskland och den ariska rasens överhöghet. Det finns ju faktiskt en anledning till att Syrierna så desperat vill ha sin egen lösning. Behöver jag nämna resultatet av "världssamfundets" lösningar. Korea, Indonesien, Vietnam, Nicaragua, hela Latinamerika förresten, Jugoslavien, Irak, Afghanistan, Libyen och nu tänker de alltså även slutgiltigt rasera Syrien.

Han kan ha rätt i viss mån. Det externa lösningen bör ju i så fall bestå i att sluta skicka vapen och manskap till al-Qaida i Syrien.

Även Carl Bildt uttalar sig... Samma visa där... De pratar om varför bilderna bör hårdcensureras... Utan att antyda att det kan vara för att dölja sanningen. Se videon nedan.

Fredssamtal som ständigt uppskjuts därför att syriska regeringens förhandlingsläge ständigt förbättras.

Som vanligt ingen debatt. Det faktum att Sveriges invandrade Syrier inte delar Aftonbladets, SVT och TV4 uppfattning ignoreras helt. De "syrier" som intervjuas i TV är uteslutande "oppositionsrepresentanter". Faktum är att det finns en stor opposition i Syrien. De slåss för närvarande på arméns sida och ställer sina förhoppningar till det val som utlysts 2014.

Dessa ständiga påminnelser...

I filmen frågar man sig hur människor kan gå omkring bland kropparna utan skyddsutrustning så snart efter attacken. Samt hur en så stor attack kunnat få så begränsad spridning. Observera också hur man väger argumenten från båda sidor. Något sådant förekommer inte här.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar