torsdag 5 september 2013

Med tre gånger ”Allah akbar” blir hon min! Om kvinnornas eventuella framtid i Syrien.

Fadia Restom från Jönköping lät mig publicera denna artikel som hon har skrivit. Den handlar om kvinnans situation i Syrien, i det pågående kriget och i en eventuell västligt kontrollerad framtid. Läs och begrunda.
--------

Med tre gånger ”Allah akbar” blir hon min!
Med en sådan ideologi vill de invadera Syrien. Med sådana framtidsplaner vill de förvandla Syrien till det nya Saudiarabien och Afghanistan. ” Allah akbar” ropar de när de skall tortera, skära av halsen, bomba och även äta våra organ.

Ni som inte är insatta och inte heller kan arabiska. Låt inte lura er på den ”arabiska våren” och särskilt inte när den ”blommade” upp i Syrien, i den lilla staden Darhaa. Det som västmedia har berättat för er om en liten pojke var i verkligheten något annat. I moskéerna hetsade deras imamer männen och kallade dem till Jihad. Detta enligt de många videos som filmades från dessa händelser. De gjorde detta på grund av högskolorna som Bashar al-Assads regering lät bygga i deras stad. Fria kvinnor började strömma in till deras stad och ”förstöra” och ”smitta” stadens kvinnor med sina kunskaper. Är uppmuntran till utbildning ett brott som en regering skall straffas för? I hopp om att de kvinnor som inte tilläts resa till andra städer av sina familjer, ska börja studera och utveckla sig, har Bashar byggt högskolor i deras hemstäder. Detta för att kvinnors utbildning är viktig för att få ett friskt och starkt samhälle.

Syrien var och är fortfarande världens centrum. Första kvinnliga guden fanns i Syrien. De första kvinnliga drottningarna fanns i Syrien. De första kvinnliga ministrarna fanns i Syrien. Ändå vill ni förstöra Syrien?

Syriska kvinnor som flytt från sina hem i hopp om att få vara i fred på de flyktingläger, som byggdes i Turkiet och Jordanien, har både bevittnat och utsatts för våldtäkter och förnedring. Varför har inte västmedian rapporterat om detta. Annonser i Saudiarabien och Jordanier som uppmanar män att åka och köpa billiga syriska unga tjejer har västvärlden, som ”kämpar” så mycket för kvinnorätten, bara struntat i att rapportera om.

Områdena som ockuperades av den utländska beväpnade oppositionen har tvingat alla kvinnor att klä sig svart från topp till tå, och förbjudit dem att vistas på gatorna utan en man vid sin sida. Inga kvinnor skall köra bil och inga kvinnor skall gå till sina gamla jobb. Detta stöder ni i väst samtidigt som ni hycklar om jämnställdhet.

Den frihet och styrka som vi syriska kvinnor har haft genom hela vår historia och som Syriens regering värnar om har därför skrivits in i grundlagen i artikel 23: ”Staten ska ge kvinnorna alla de medel som gör det möjligt för dem att effektivt kunna bidra till det politiska, ekonomiska, sociala och kulturella livet och staten ska arbeta på att ta bort restriktionerna som hindrar deras utveckling och deltagande i uppbyggande av samhället.”

Syrien blöder medan våra regeringar i väst hetsar upp våldet. Detta är förfärligt! Det är rent hyckleri och en tragedi för mänskligheten att västvärlden påstår att den vill ha bättre villkor för kvinnor i världen samtidigt som den stödjer Muslimska brödraskapet som är en gren av Al-Qaida om ni inte förstått det ännu.

FN värnar om kvinnors rättigheter i världen. Regeringen i mitt hemland har hela tiden värnat och stärkt kvinnors rättigheter. Västvärlden däremot skickar terrorister till Syrien för att ta bort alla möjligheter som mina landskvinnor hade att utvecklas. Detta för att senare kunna komma in och stjäla våra naturtillgångar. Är inte det ett brott mot mänskligheten? Att förstöra, mörda och bomba för att senare komma in och låtsas vara en stor hjälte som har räddat det Syriska folket.

FN rapporterade 2012 om att 29 nationer har skickat extremister till Syrien. Har vi hört om detta i svensk media? Tror ni att dessa Islamister kommer att tacka er när de kommer tillbaka?

Säpo bekräftar att det finns 6000 utländska rebeller i Syrien som strider mot vårt fredliga folk . Som utövar terror mot dem och mördar dem.
I fredens namn kallar ni det revolution?

2 kommentarer:

  1. Jag är chockad. Det här borde alla läsa i Norden. Tack för att du har satt ut texten på nätet.

    SvaraRadera