söndag 29 september 2013

Till rödgröna och givetvis också till rättstänkande borgerliga partiarbetare och väljare

Är det inte dags att lägga parti- eller prestigepolitiken åt sidan nu?

Man har alltså kidnappat och transporterat hundratals barn från Latakia till Goutha för att använda som "offer" för en kemgasattack. Enbart för att kunna motivera direkt understöd från NATO. Börjar ni inte också snart att inse det barocka i att argumentera för dessa vidriga grupperingar.

FN-gruppen hittade 80 personer som sades vara skadade av attacken fast det borde varit 10000-tals. Man undersökte de 36 mest skadade. Inga döda påträffades. Var finns dessa? Varför har de inte namngivits? Det finns namnlista på de kidnappade från Latakia. Föräldrarna till flera av dessa barn har redan identifierat sina barn från filmerna.

Varför nämndes inte massakern i Latakia i svensk nyhetsmedia? Jag och alla som är intresserade av ämnet kände till detta i princip när det hände. Tycker inte ni som Moder Agnes att vi måste få reda på vad som hänt barnen på filmerna? Så att dessa kan identifieras och DNA-testas om de är döda eller att de kommer till rätta om de lever. Ingen vet ju idag något om det. Så länge detta inte redovisas så måste vi ju utgå från att dessa barn lever. Eller hur? Standard presidium...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar