onsdag 7 maj 2014

Pogromerna i Odessa

Det tog inte lång tid innan de närmare 100 döda i pogromerna i Odessa blev en ickenyhet. Det blev heller aldrig någon särskilt stor nyhet. Jämför med de tårfyllda reportagen från Bostonbombningen (2 döda) som pågick i veckor. Flera versioner som i och för sig inte motsäger varandra finns. Skillnaden ligger i hur människorna dog. Om de brändes inne i byggnaden eller misshandlades m.m. eller både och. Klart är att mellan 40 och kanske 150 människor dog. Nedan är en beskrivning.

Nazisterna, eller ska vi kalla dem "EU-anhängarna" med tanke på att alla som motsätter sig den fascistiska och olagliga Kievjuntan idag kallas ”proryska separatister”,  kom i busslaster . De gav sig först på ett tältläger med antifascistiska demonstranter. De drev dessa sedan in i den fackföreningsbyggnad där ytterligare EU-anhängare väntade. Där inne började sedan ett mordkalas som slutade i att drygt 40 människor sköts, brändes, slogs och ströps ihjäl. Allt som allt mördades ca 100 människor denna dag den 2 maj 2014. Ukrainas motsvarighet till kristallnatten. Detta hände i ett av våra grannländer.

I Jönköping blev det stora motdemonstrationer och kyrkklocksringningar när Svenskarnas parti demonstrerade på första maj. Samma Svenskarnas parti som  åker på sällskapsresor till Ukraina för att beskåda sina broderorganisationer Svoboda och Högra sektorns framfart. I Ukraina har dessa partier flera ministerposter.  Något som EU, Carl Bildt och svensk media verkar vara helt bekväma med .

Den som vill se resultatet av nazisternas våldsorgier kan kolla på bilderna i denna länk. Känsliga tittare varnas.

http://vvv-ig.livejournal.com/690116.html

Här bärs EU-anhängarnas mordoffer ut. Ingen brännskadad. Bara skjutna eller med krosskador. Fruktansvärda scener.


Här är en film om det nazistiska inslaget och våldet i dagens Ukraina. Den togs bort från nätet. Fick den inte visas inför EU-valet? Här är den igen.2 kommentarer: