lördag 12 september 2015

Nej till krig mot Syrien

Nu verkar krigspropagandan mot "Assadregimen" ta fart igen samtidigt som propagandan mot IS tonas ner. USA och NATO måste rycka in och rädda det syriska folket är tongångarna och även de direkt uttalade uppfattningarna.

Samma massmördare. De i särklass värsta mördarna sen andra världskriget står återigen för fiolerna och folk tar återigen detta patrask för sanningsvittnen.

Så länge jag kan komma ihåg och så länge jag följt våra nyhetssändningar (sen 60-talet) har detta lands makthavare mördat miljontals människor mitt framför ögonen på oss och dessutom på bästa sändningstid. Det krävs inte ens nån större intelligens. Man behöver bara lyfta ögonen och titta.

I Korea, Vietnam, Kambodja, Laos, hela Latinamerika, Somalia, Afghanistan, Irak, Libyen och nu Syrien. Jag har bara räknat upp ett fåtal av de massmord USA begått mitt framför våra ögon samtidigt som de alltid skyller på de som utsätts för detta svineri. Jag tror inte att jag är särskilt spekulativ om jag påstår att de även har huvudansvaret i det som pågår i Jemen.

Varenda militärdiktatur i Latinamerika var ett lydland till denna stat. Deras torterare undervisades i USA. Varenda amerikansk ambassad hade sin egen tortyrexpert som fungerade som mentor åt de inhemska torterarna.

Nu skall vi alltså återigen tro de här människorna när de demoniserar en legitim statsledare i ett annat land, Syrien, med den uppenbara målsättningen att köra igång ett nytt massmord som kommer att sluta i samma kaos som i Somalia, Afghanistan, Irak och Libyen om USA och finanskapitalisterna får som de vill. Resultatet blir en ändå värre flyktingkatastrof än den vi ser nu. Fast då behövs de ju inte längre. Propagandasyftet är uppnått.

Nu har man med IS hjälp uppnått det man misslyckats med tidigare. Att få trupperna på plats. Flygförbudzon gick inte igenom. Röda trådar hjälpte inte eftersom hela världen visste att de s.k. gasattackerna var bluff. Det kunde vem som helst som läste FNs rapport räkna ut.

Vi har en stat som i likhet med Libyen valt att stå utanför världsbanken för att bygga sin egen ekonomi. Detta har gjort att de trots en mindre ekonomi kunnat prioritera saker som skolgång och samhällsfinansierad sjukvård. De har religionsfrihet inskrivet i grundlagen. Även könsjämlikhet är en prioriterad fråga där det står inskrivet i grundlagen att samtliga statliga institutioner skall aktivt medverka till att kvinnor utbildar sig och kommer med som aktiva och likvärdiga medlemmar i samhällsbygget.

Detta har USA och NATO-länderna bestämt sig för att förstöra. Mot sig har de det syriska folket och dess värnpliktsarmé. Alla utanför västvärlden vet att regeringen och armén i Syrien har ett massivt stöd hos befolkningen. Den absolut största delen flyktingar flyr inom landet.

Så min fråga är. Hur tusan kan de värsta massmördarna efter andra världskriget återigen ha denna trovärdighet fastän de ljugit oss rakt upp i ansiktet åtminstone under hela min livstid. Räknar vi NATO-länderna så snackar vi om de värsta förbrytarna under hela 1900-talet. Länder som rensade hela landsändar från mänskligt liv i de gamla kolonialländerna ska alltså nu rycka in och rädda det syriska folket från något som de kallar "diktator". Detta på samma sätt som man räddade Vietnam eller Irak eller Libyen. De två senare befinner sig fortfarande i totalt kaos efter dessa SATANS MÖRDARES framfart.

Jag menar alltså: HUR KAN NI GÅ PÅ DESSA MÖRDARES KRIGSPROPAGANDA OM OCH OM OCH OM OCH OM OCH OM OCH OM IGEN?! NÄR TAR TAR DET SLUT? NÄR STOPPAR VI DEM?

Se filmen. Den är från i våras. Den säger allt. Skulle Obama våga göra så här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar