torsdag 3 december 2015

Är Syrien fienden? Varför?

Angående president Bashar Al-Assad alltså... Kan någon upplysa mig om varför man för krig mot "Assadregimen"? De har ju bekämpat terrorism nu i 5 år. Faktum är att de har offrat i särklass mest i kampen mot de terrorister som sägs ha begått dåden i Paris.

En armé bestående av 90% muslimer gör alltså idag det absolut hårdaste jobbet och offrar mest i kampen mot de terrorister som vi idag nästan talar om undantagstillstånd för att skydda oss emot. Samma terrorister som våra media har stött och regimer betalat och kallat befrielsekämpar när de begår sina vidrigheter i Syrien.

Alltså igen. En armé bestående av 90% muslimer offrar nu allt för religionsfrihet, könsjämlikhet, fri sjukvård, fri utbildning åt alla ända upp på universitetsnivå samt i sista änden demokrati på syriska sekulära villkor.

Jag menar hur många "Assadanhängare" har begått terrorbrott i Europa eller resten av världen? Detta trots det svineri som de tillsammans med Libyens befolkning har fått utstå från västvärlden. Lägg därtill den hatpropaganda de utsätts för i våra nyhetskanaler.

2 kommentarer: